Badminton

Om du är intresserad av att ha kul samt utveckla ditt spel inom bollsporten badminton, då har du kommit helt rätt!

På Campushallens badmintonpass får du hjälp av våra ledare med tips och råd. Självklart blir det mycket spel också! Du kan komma ensam till passet och det finns flera olika nivåer. Vi har rack att låna ut till deltagare, dock rekommenderar vi att ta med eget då det finns risk att de kan ta slut.

Vad väntar du på?

Typ av träning

Kondition
70%
Styrka
20%
Koordination
20%
Rörlighet
20%

Våra badmintonpass:

Badminton Bas
Ett pass för dig som inte spelat så mycket badminton eller är helt nybörjare. Du lär dig grunderna i badminton och får spela tillsammans med andra som är på samma nivå som dig själv. Under passet går vid igenom teknik, spelregler och självklart blir det massor av badmintonspel.

Badminton
Ett pass för dig som kan grunderna i badminton. På passet Badminton blir det mycket spel, både singel och dubbel. Våra ledare finns självklart på plats för att hjälpa dig. På söndagspasset har vi förutom spel även en badmintonturnering som du kan vara med i om du vill.

Badminton Avancerat
Ett pass för dig som har spelat ett tag, med ledarledda teknikövningar samt fokusering på matchspel. Passar dig som vill ha lite utmaning i ditt badmintonspel med snabbare spel och mer avancerad teknik.

Välkommen!

Nästa aktivitet: Basket »