Ban- och hallhyra

Boka, spela, umgås och utmana dina vänner på planen! Du kan enkelt boka en bana för att spela badminton, pickleball bordtennis, eller en bollhall för fotboll, innebandy, basket och vollyboll.

Du kan boka bana eller hall tidigast sju dagar i förväg. Priserna är kostnad per 55 minuter och du betalar i receptionen eller direkt via vår betal- och bokningssida.

Uthyrning av utrustning 

Banhyra 80 kr

Banhyra kan nyttjas för badminton, pickleball eller bordtennisspel. Det är fyra banor per hall. Nät hämtas och lämnas i förrådsgången vid läktarna. Våra bordtennisbord förvaras i B-hallen men kan nyttjas i samtliga hallar.


Klipp 10 banhyra 720 kr

Campushallen-kortet Klipp 10 Banhyra ger dig tio klipp för badminton, pickleball- eller bordtennisbana.
Kortet är giltigt ett år från inköpsdatum.


Hallhyra 250 kr

Campushallens bollhall kan delas in i tre separata hallar med vardera storlek på 15x30 meter.
De olika hallarna (A,B och C) kan användas för innebandy-, basket, volleyboll, fotboll och Dodgebollspel. Du kan också använda dem för badminton, pickleball och bordtennis (fyra banor). C-hallen har en spegelvägg på en långsida, så den fungerar också bra som t.ex. danslokal. Musikanläggning med headset finns att hyra för 150 kr.


Helhall 750 kr

Bollhallen i fullformat är 48x30 meter. Hallen inrymmer mål för handbollsspel, innebandysarg med stora mål samt basketkorgar för spel på fullstor plan.
Möjlighet för läktare som rymmer ca. 900 personer finns på en av långsidorna (det tillkommer en kostnad för läktare).


Abonnemang

Du kan boka återkommande ban- eller halltider. Maila din förfrågan till reception@campushallen.se
Abonnemang bokas per termin och under ordinarie öppettider.
Samtliga abonnemang faktureras på förhand.


Utrustning som ingår vid din hallbokning:

A-salen:
Handbollsmål, badminton/pickleball- och volleybollnät samt bänkar, romerska ringar, ribbstolar, bommar, tjockmatta och bouldringvägg.
B-salen:
Pingisbord, innebandysarg, innebandymål i olika storlekar, badminton/pickleball- och volleybollnät.
C-salen
Innebandysarg, innebandymål i olika storlekar, badminton/pickleball- och volleybollnät, samt step-brädor, skivstänger, viktplattor och stretchmattor. C-salen är utrustad med speglar utefter ena långsidan där möjlighet finns att dra för draperier och skyddsnät vid bollspel.
Se mer info om våra lokaler här.