Våra tränare

 

Personliga tränare


 

Mathilda Flood


Personlig tränare

Licensierad personlig tränare, utbildad vid Bergqvist Massage- och Friskvårdsutbildningar, Linköping.

Mathildas fokus som personlig tränare ligger i att hitta drivet, motivationen och glädjen i just din träning. I gymmet använder Mathilda sig av funktionell träning med bland annat TRX, egenkroppsträning men favoritredskapet är kettlebells som hon har hållit på med i många år. Traditionell styrketräning med fokus på basövningarna och variationer på dessa är också ett av många verktyg som hon använder sig av.
Kontakta Mathilda via e-post

 

 

Clay Jayson


Personlig Tränare

Licensierad personlig tränare och certifierad massageterapeut, utbildad vid Bergqvist Massage- och Friskvårdsutbildningar, Linköping.

Clays träningsfilosofi är; har vi roligt när vi tränar skapar det en positiv stimuli vilket gör att vi vill upprepa beteendet. Rätt dos utmaning skapar utveckling och när vi utvecklas blir det återigen roligt. Det finns inga misslyckanden, utan bara missar i lyckandet. Så med rätt inställning kan man bestiga berg eller vinna 2 SM- Guld i boxning. Med över 10 års erfarenhet från viktklasstävlande och att arbeta som kock, vet Clay hur viktigt nutritionen är. Han hjälper dig se möjligheter istället för problem och som personlig tränare använder han sig mycket av funktionella övningar. ”Vi bör träna som vi rör oss, i ett flow”, då varje kedja är så stark som dess svagaste länk. Hans idrottsbakgrund kommer från kampsport (främst boxning), hinderbanor och löpning.
Kontakta Clay via e-post

 

 

 

Gunilla Jonsson


Personlig Tränare

Licensierad personlig tränare och certifierad massageterapeut, utbildad vid Bergqvist Massage- och Friskvårdsutbildningar, Linköping.

Som personlig tränare coachar Gunilla med fokus på kondition och styrka. Från hennes erfarenheter av triathlon, längdskidåkning och orientering kommer inspiration till varierad konditionsträning och funktionell styrka både för vardagens funktion så väl som de sportsliga utmaningarna. På Campushallen instruerar hon i olika gruppträningspass som bosu, core, coreboll, core dynamic, trx, gympa, underground och cycle.
Kontakta Gunilla via e-post

 

 

Josefin Doverfors


Personlig Tränare

Licensierad Personlig tränare och certifierad Medicinsk Massageterapeut, utbildad vid Bergqvist Massage- och Friskvårdsutbildningar, Linköping.

Genom Josefins kunskaper kring medicinsk massageterapi, träningslära och kostlära ser Josefin till att du når dina mål. Oavestt mål, så kräver varje mål ett beslut, planering och genomförande. Josefin hjälper dig med detta. Med utgångspunkt i din rörlighet, styrka, kondition och motivation skapas ett inspirerande träningsprogram som får dig att växa! "Du kan allt du vill" - är Josefins motto. Josefins har idrottsbakgrund inom bordtennis (elitserien), fotboll och golf. Dessutom har hon en passion för löpning, främst i skogen.
När du tränar med Josefin står fyra ord i fokus: kvalitet, funktionalitet, variation och glädje!
Kontakta Josefin via e-post

 
 

Ida Karlsson 


Personlig tränare i yoga och Zen Coach

Certifierad massageterapeut och internationellt certifierad Zen Coach och Yogalärare. Utbildad vid Bergqvist Massage- och Friskvårdsutbildningar, Linköping. Utbildad av Kåre Landfald, grundare av Zen Coaching, Molkom. Utbildad av The Kundalini research institute, Linköping och Samayoga School, Bali.

Ida lever med yogans visdom som sin ledstjärna i livet. En ledstjärna till att leva ett liv i sanning, levande och meningsfullt. Ida har undervisat i yoga sedan 2006. Hon arbetar idag på Campushallen som massageterapeut, Zen Coach, yogainstruktör samt är även grenledare för hela vårt yogautbud.
Kontakta Ida via e-post

 

 

Specialiserade Tränare


 

Sofia Olsson


MammaMage-tränare

Certifierad MammaMage-tränare och Stark Mamma instruktör. Utbildad av MammaMage vid Mamma Akademin, Katarina Woxnerud, Stockholm.

Sofia tar emot nyblivna mammor på individuella träningsupplägg för att återfå kontroll över kroppen. Sofia håller både öppna pass i Stark Mamma och small group. 
Kontaka Sofia via e-post

 

 

Anton Svensson


Tränare i längdskidåkning

Erfaren längdskidåkare med egen karriär samt som tränare för både privatpersoner och grupper. Moderklubb Åsarna IK. 

Vill du utveckla dig som längdskidåkare? Anton kan hjälpa dig med teknikträning på det som hjälper dig; allt från teknik med stakmaskin i gymmet, skidgång med stavar som barmarksträning, rullskidsteknik och i skidspåret med teknik både för klassisk åkning och fristilsåkning. Anton är uppvuxen i Jämtland med Åsarna IK som sin moderklubb och har tävlat på elitnivå både som junior samt senior. Anton fokuserar som tränare på din teknik och samarbetar med Campushallens övriga PT med hela upplägg av  teknik, styrka och träningsprogram för vinterns skidutmaningar. Kontakat Friskvårdsansvarig/PT Gunilla för att  boka ett pass med Anton. 

Anton håller föreläsningar och jobbar som skidtränare både för enskilda kunder och mindre grupper. Träffa Anton för att få inspiration och slipa på tekniken redan nu i vinter!

Kontakta Gunilla via e-post

 
 

 

Personlig träning

MammaMage

Campushallen presenterar nu vår helt egen certifierade MammaMage-tränare! Stärk kroppen före eller efter förlossningen.

Läs mer om MammaMage
Gruppträning

Lär dig gymträning!

För dig som vill börja styrketräna. Grundläggande styrketräning i grupp.

Läs mer och boka
Träning

Missa inte våra personliga tränare!

Personlig träning är ett effektivt och inspirerande sätt att få ut maximalt av din träning!

Läs mer om våra PT