Våra tränare

 

Personliga tränare


 

Mathilda Flood


Personlig tränare

Licensierad personlig tränare, utbildad vid Bergqvist Massage- och Friskvårdsutbildning, Linköping.

Mathildas fokus som personlig tränare ligger i att hitta drivet, motivationen och glädjen i just din träning. I gymmet använder Mathilda sig av funktionell träning med bland annat TRX, egenkroppsträning men favoritredskapet är kettlebells som hon har hållit på med i många år. Traditionell styrketräning med fokus på basövningarna och variationer på dessa är också ett av många verktyg som hon använder sig av.
Ett annat fokusområde är viktminskning, här har M

 

 

Clay Jayson


Personlig Tränare

Licensierad personlig tränare och certifierad massageterapeut, utbildad vid Bergqvist Massage- och Friskvårdsutbildning, Linköping.

Clays träningsfilosofi är; har vi roligt när vi tränar skapar det en positiv stimuli vilket gör att vi vill upprepa beteendet. Rätt dos utmaning skapar utveckling och när vi utvecklas blir det återigen roligt. Det finns inga misslyckanden, utan bara missar i lyckandet. Så med rätt inställning kan man bestiga berg eller vinna 2 SM- Guld i boxning. Med över 10 års erfarenhet från viktklasstävlande och att arbeta som kock, vet Clay hur viktigt nutritionen är. Han hjälper dig se möjligheter istället för problem och som personlig tränare använder han sig mycket av funktionella övningar. ”Vi bör träna som vi rör oss, i ett flow”, då varje kedja är så stark som dess svagaste länk. Hans idrottsbakgrund kommer från kampsport (främst boxning), hinderbanor och löpning.
Kontakta Clay via e-post

 

 

 

Gunilla Jonsson


Personlig Tränare

Licensierad personlig tränare och certifierad massageterapeut, utbildad vid Bergqvist Massage- och Friskvårdsutbildning, Linköping.

Som personlig tränare coachar Gunilla med fokus på kondition och styrka. Från hennes erfarenheter av triathlon, längdskidåkning och orientering kommer inspiration till varierad konditionsträning och funktionell styrka både för vardagens funktion så väl som de sportsliga utmaningarna. På Campushallen instruerar hon i olika gruppträningspass som bosu, core, coreboll, core dynamic, trx, gympa, underground och cycle.
Kontakta Gunilla via e-post

 

 

Josefin Doverfors


Personlig Tränare

Licensierad Personlig tränare och certifierad Medicinsk Massageterapeut, utbildad vid Bergqvist Massage- och Friskvårdsutbildning, Linköping.

Genom Josefins kunskaper kring medicinsk massageterapi, träningslära och kostlära ser Josefin till att du når dina mål. Oavestt mål så kräver varje mål ett beslut, planering och genomförande. Josefin hjälper dig med detta.  medd utgångspunkt i din rörlighet, styrka, kondition och motivation skapas ett inspirerande träningsprogram som får dig att växa! Du kan allt du vill - är Josefins måtto. Josefins har idrottsbakgrund inom bordtennis (elitserien), fotboll och golf. Dessutom har hon en passion för löpning, främst i skogen.

När du tränar med Josefin står fyra ord i fokus kvalitet, fonktionalitet, variation och glädje!

Kontakta Josefin via e-post

 
 

Ida Karlsson 


Personlig tränare i yoga och Zen Coach

Certifierad massageterapeut och internationellt certifierad Zen Coach och Yogalärare. Utbildad vid Bergqvist Massage- och Friskvårdsutbildning, Linköping. Utbildad av Kåre Landfald, grundare av Zen Coaching, Molkom. Utbildad av The Kundalini research institute, Linköping och Samayoga School, Bali.

Ida lever med yogans visdom som sin ledstjärna i livet. En ledstjärna till att leva ett liv i sanning, levande och meningsfullt. Ida har undervisat i yoga sedan 2006. Ida arbetar idag på Campushallen som massageteraeut, Zen Coach, yogainstruktör samt är även grenledare för hela vårt yogautbud.
Kontakta Ida via e-post

 

 

Specialiserade Tränare


 

Sofia Olsson


MammaMage-tränare

Certifierad MammaMagetränare och Stark Mamma instruktör. Utbildad av MammaMage vid Mamma Akademin, Katarina Woxnerud, Stockholm.

Sofia tar emot nyblivna mammor på individuella träningsupplägg för att återfå kontroll över kroppen. Sofia håller både öppna pass i Stark Mamma och small group. Kontaka Sofia via e-post

 

 

Anton Svensson


Tränare i längdskidåkning

Erfaren längdskidåkare med egen karriär samt som tränare för både privatpersoner och grupper. Moderklubb Åsarna IK. 

Vill du utveckla dig som längdskidåkare? Anton kan hjälpa dig med teknikträning på det som hjälper dig; allt från teknik med stakmaskin i gymmet, skidgång med stavar som barmarksträning, rullskidsteknik och i skidspåret med teknik både för klassisk åkning och fristilsåkning. Anton är uppvuxen i Jämtland med Åsarna IK som sin moderklubb och har tävlat på elitnivå både som junior samt senior. Anton fokuserar som tränare på din teknik och samarbetar med Campushallens övriga PT med hela upplägg av  teknik, styrka och träningsprogram för vinterns skidutmaningar. Kontakat Friskvårdsansvarig/PT Gunilla för att  boka ett pass med Anton. 

Anton håller föreläsningar och jobbar som skidtränare både för enskilda kunder och mindre grupper. Träffa Anton för att få inspiration och slipa på tekniken redan nu i vinter!

Kontakta Gunilla via e-post

 
 

Privatlektionstränare - badminton


 

Nasir Baber 


Tränare privatlektioner i badminton

Nasir är utbildad ungdomstränare, förbundsdomare och har tränat både ungdomar och vuxna i 10 år.

Nasir har själv varit aktiv badmintonspelare i 22 år och tävlar både i Sverige och utomlands bl.a. Holland, England, Danmark Norge och Finland. Spelar för närvarande på näst högsta nivå i Sverige (A-klass) och har bl.a. ett brons i veteran SM 2014.
Nasir tycker att badminton är en mycket rolig och snabb bollsport som ger snabba reflexer, god koordination, variation av teknik, god kondition och styrka. Som tränare vill Nasir kunna ge dig goda råd som gör att du som en badmintonspelare utvecklas i ditt spel och personlighet.

 

Träning

Sommarens hetaste träningserbjudande!

Köp årskort senast den 31 juli och träna juni, juli och augusti kostnadsfritt!

Läs mer om erbjudandet
Personlig träning

MammaMage

Campushallen presenterar nu vår helt egen certifierade MammaMage-tränare! Stärk kroppen före eller efter förlossningen.

Läs mer om MammaMage
Gruppträning

Lär dig gymträning!

För dig som vill börja styrketräna. Grundläggande styrketräning i grupp.

Läs mer och boka