Privatlektioner

Privatlektioner är ett effektivt och inspirerande sätt att få ut maximalt av din träning och ditt spel. Tränaren blir din inspiratör, ditt bollplank och din helt egen tränare under en timme.
Vare sig du är erfaren eller om du är nybörjare så ger våra tränare dig just den utmaning du behöver för att utvecklas framåt.

Badminton

Vid en privatlektion i badminton jobbar vi utifrån dina mål och tränar på momenten som gör dig till bättre spelare. Är du nybörjare så hjälper vi dig med grunderna i badminton. Är du en erfaren spelare så jobbar vi med utveckling av slagteknik, fotarbete och taktik m.m.

Vår badmintontränare

Privatlektionerna ges av vår tränare Regina Zsigmond som har flera års erfarenhet av både tävlingsspel på hög nivå och att träna andra.Regina

Är du intresserad?

Boka in dig genom att maila tränare eller ringa Friskvårdsansvarig. Någon av våra tränare kontaktar dig inom fem arbetsdagar för att tillsammans med dig boka in en träningstid i vår anläggning. OBS! Vi erbjuder enbart privatlektioner i Linköping och på vår egna anläggning Campushallen. 

Pris: 

  • En person 490:-
  • Två personer 590:-

I priset ingår en 60 minuters privatlektion med tränare, bana eller hall samt utrustning för spel. 

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning rekommenderar vi att du värmer upp innan starten av privatlektionen. 

Vid frågor kontakta badmintontränare Regina Zs 
För frågor per telefon hänvisar vi till Friskvårdsansvarig Gunilla Jonsson: 013 - 327 24 37

Välkommen!