Privatlektioner

Privatlektioner är ett effektivt och inspirerande sätt att få ut maximalt av din träning och ditt spel. Tränaren blir din inspiratör ditt bollplank och din helt egen tränare under en timme.
Vare sig du är erfaren spelare eller om du är nybörjare så ger våra tränare dig just den utmaning du behöver för att utvecklas framåt.

Badminton

Vid en privatlektion i badminton jobbar vi utifrån dina mål och tränar på momenten som gör dig till bättre spelare. Är du nybörjare så hjälper vi dig med grunderna i badminton. Är du en erfaren spelare så jobbar vi med utveckling av slagteknik, fotarbete och taktik m.m.

Våra badmintontränare

Privatlektionerna ges av våra tränare som alla har flera års erfarenhet av både tävlingsspel på hög nivå och att träna andra.

Är du intresserad?

Boka in dig genom att fylla i intresseformuläret som du hittar till höger på denna sida. Någon av våra tränare kontakter dig sedan inom fem arbetsdagar för att tillsammans med dig boka in en träningstid i vår anläggning. OBS! Vi erbjduer enbart privatlektioner i Linköping och på vår egna anläggning Campushallen. 

Pris: 

  • En person 490:-
  • Två personer 590:-

I priset ingår en 60 minuters privatlektion med tränare, badmintonbana, lån av badmintonracket och bollar. Både fjäderbollar och plastbollar finns att tillgå.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning rekommenderar vi att du värmer upp innan starten av privatlektionen. 

Vid frågor kontakta Friskvårdsansvarig Gunilla Jonsson
Telefon: 013 - 327 24 37

Välkommen!

Träning

Sommarens hetaste träningserbjudande!

Köp årskort senast den 31 juli och träna juni, juli och augusti kostnadsfritt!

Läs mer om erbjudandet
Personlig träning

MammaMage

Campushallen presenterar nu vår helt egen certifierade MammaMage-tränare! Stärk kroppen före eller efter förlossningen.

Läs mer om MammaMage
Gruppträning

Lär dig gymträning!

För dig som vill börja styrketräna. Grundläggande styrketräning i grupp.

Läs mer och boka