Individuell personlig träning

Välkommen att ta ett nytt steg för din hälsa och träning!
Tillsammans med någon av våra personliga tränare vill vi att du ska kunna hitta motivation, glädje och rätt träning för just för dig.

Vi hjälper dig att ta första steget till att börja träna. Det är också en möjlighet för dig som vill optimera din nuvarande träning lite extra, förnya eller utveckla den mot nya mål. Oavsett om du är nybörare eller har tränat länge är du välkommen till oss!

 

Konsultation

All personlig träning inleds med en konsultation tillsamman med en Personlig tränare. Boka konsultation med valfri PT direkt på hemsidan, ring eller besök Campushallens reception. Vid konsultationen samtalar du med din PT och utifrån dina behov görs en plan för ett eller flera tillfällen samt att träningstillfällena bokas in. En träningsplanering kan innehålla en mix av produkterna nedan, allt för att passa dig och dina mål. Ta med din kalender!

Tid: 30 min
Pris: Kostnadsfri

 


 

Personlig träning

Utifrån dina behov tar din personliga tränare fram skräddarsytt träningsprogram och visar dig övningarna. Du får träningsprogrammet digitalt i programmet Exorlive där du kan registrera din träning och se videoklipp på utförandet av övningarna. Du kan även välja att bara träna ett anpassat träningspass med din personliga tränare. Tillsammans med din personliga tränare kan du optimera och finslipa träningen specifikt mot just dina mål. Det kan vara mål som att må bättre och orka mer, en fysisk prestation som ska genomföras eller en större satsning på någon idrott. Tillsammans med din personliga tränare kan du fokusera på att hitta träning som bygger på motivation, träningsglädje och resultat. Ni tar tillsammans fram långvariga rutiner samt sätter och följer upp mål med fokus på förändring. 

Tid: 60 min
Pris: 650 kr

 


 

PT duo

Träffa en PT tillsammans med din träningskompis. Vill ni träna tillsammans mot liknande mål men ända ha hjälp på individuell nivå är PT i par något för er! Genom en mix av teknikträning och parövningar så blir träningen dubbelt så rolig! 

Tid: 60 min
Pris: 800 kr

 


 

Personlig träning i Yoga

För dig som vill ta hjälp av yogans visdom i din personliga intention och behov. Det kan vara en önskad kroppsmedvetenhet och balanserad kroppshållning för att bli en bättre ryttare eller för att förebygga/ ta hand om ryggproblem. Det kan vara för dig som vill komplettera din löpning med yogans rörlighet och andnings tekniker. Eller för dig som vill ta hjälp av yogans visdom och tekniker för att hitta en mer balans i din vardag och hantera utmaningar i livet så som stress. Välkommen på en konsultation.

Tid: 60 min
Pris: 650 kr

 


 

PT express

PT express är en produkt som vi tagit fram till dig som inte alltid behöver en hel timme med din PT.
PT express är 30 minuters sessioner och under denna tid kan du få hjälp med teknik i ett program som du fått tidigare eller ett kortare anpassat träningsprogram.

Tid: 30 min
Pris: 400 kr

 


 

Kostrådgivning

Maten är en stor del av livet. Vad ska jag äta, när ska jag äta och hur mycket? Det finns inget generellt svar på detta, utan det är helt individuellt och beroende på vilket resultat du vill uppnå. Kostrådgivning är en möjlighet för dig tillsammans med någon av våra personliga tränare hitta rätt i kostens djungel. Coachen hjälper dig hitta rutiner och mat som fungerar i just din situation. Det kan t.ex. vara för att toppa formen, förbättra din hälsa, viktned- eller uppgång. Vi rekommenderar Kostrådgivning i kombination med träning för bästa resultat. Inför kostrådgivningen ska du fylla i en kostdagbok under minst tre dagar. Utifrån ditt nuläge och din målsättning görs näringsberäkning på nuläget och du får råd om förändringar i din kosthållning.

Tid: 60 min
Pris: 650 kr

 

Zen coaching

Zen Coaching är för dig som vill ha support i livet eller för dig som vil ha vägledning, till exempel gällande karriär, familj, relation, eller beslutstagande. Det kan handla om stresshantering, att utforska dina behov och vad som är viktigt för dig. Zen Coaching passar även dig som är nyfiken på livet, som vill utvecklas, växa och vill leva fullt ut.

Inom Zen Coaching utgår vi ifrån att vi redan är allt vi önskar. När vi upptäcker att det hjärtat verkligen längtar efter redan finns inom oss själva, i nuet hittar vi vår inre styrka och visdom. Härifrån kan vi leva och skapa våra liv.

"Vilken upplevelse, från ett virrvarr av tankar och känslor till ett lugn fullt av klarhet.” Isa, studerande

”Tidigare gick jag livet i en ständig strävan framåt, som jag kämpade i motvind. Numera går jag rakryggad, stannar upp och tittar nyfiket omkring” Anna, enhetschef

Grunden i Zen Coaching är Zen Buddhism- Mindfulness, närvaro och medventenhet i det som kommer upp i stunden, här och nu, Non Violent Communication, Focusing (psykoterapeutisk teknik) och the Diamond Approach utvecklad av A.H. Almaas.

Du kan välja mellan till Campushallen på samtal eller ha det via via webben (Skype).

Certifierad Zen Coach: Ida Karlsson

Tid: 25 min - 350 kr
Tid: 50 min - 550 kr
Tid: 75 min - 750 kr

Boka här!

MammaMage träning

Med MammaMage stärker du säkert upp mammakroppen efter en förlossning som har varit nyligen eller för längesen och även under graviditeten. 
Du får lära dig att skapa en stabil grund inifrån och ut och återfår kontroll och styrka. Du får lära dig att aktivera din bäckenbottenmuskulatur samt din inre korsett från grunden så du får upp din styrka och stabilitet igen efter graviditet och förlossning. 
Det ska vara enkelt att komma igång allt är bättre än inget och för att börja med kroppen och sinnet för mer belastning i din träning.  Stort fokus läggs på de djupa musklerna som magen och bäckenbotten. Som tränas till mer kontroll och stark grund utifrån dina förutsättningar, för att därefter kunna träna annat. 

Varmt välkommen att boka in dig för en konsultation så lägger vi upp träningen utifrån ditt behov och vår certifierade MammaMage tränare Sofia stöttar dig för att nå ditt mål och din grundaktivering. 
Under konsultationen går vi genom din graviditet och förlossningshistorik och mäter eventuell diastas (magmuskdelning) och tränar på att du på rätt sätt aktiverar bäckenbotten och dina djupa magmuskler. Du får individuella råd om hur du ska träna på egen hand för fortsatt progression framåt. 

Bebisar är givetvis välkomna att följa med. Vi ses! 

Sofia träffar du även som instruktör på våra StarkMamma pass där du får anpassad träning i grupp för starka mammor. 

Konsultation MammaMage: kostnadsfri

MammaMage träning 60 min: 650 kr

 

Teknikträning  i längdskidåkning 

Vill du utveckla dig som längdskidåkare? Anton kan hjälpa dig med teknikträning på det som hjälper dig; allt från teknik med stakmaskin i gymmet, skidgång med stavar som barmarksträning, rullskidsteknik och i skidspåret med teknik både för klassisk åkning och fristilsåkning. Anton fokuserar som tränare på din teknik och samarbetar med Campushallens övriga PT före ett komplett upplägg av teknik, styrka och träningsprogram för vinterns skidutmaningar om du så önskar.  Träffa Anton för att få inspiration och slipa på tekniken redan nu i vinter!

Anton Svensson, föreläsare och specialiserad tränare, är före detta elitsatsande skidåkare som under sin aktiva karriär tävlade för Åsarna IK. Under och efter hans satsning drev han sitt egna företag Åsarna Träningsservice som bedrev skidlektioner och träningshelger för privatpersoner och företag.

Kontakta PT-ansvarig Gunilla för bokning av Teknikträning längskidåkning: Mail eller telefon: 013-327 24 37

Priser

Teknikträning längskidåkning (1 person) : 60 min  - 650 kr (ev. kostnad för resa till skidspår kan tillkomma) 

Teknikträning längskidåkning duo (2 person) : 60 min  - 800 kr (ev. kostnad för resa till skidspår kan tillkomma)

Teknikträning längskidåkning -small group: (max 6 personer): 1600 kr

 

Välkommen!

Personlig träning

MammaMage

Campushallen presenterar nu vår helt egen certifierade MammaMage-tränare! Stärk kroppen före eller efter förlossningen.

Läs mer om MammaMage
Gruppträning

Lär dig gymträning!

För dig som vill börja styrketräna. Grundläggande styrketräning i grupp.

Läs mer och boka
Träning

Missa inte våra personliga tränare!

Personlig träning är ett effektivt och inspirerande sätt att få ut maximalt av din träning!

Läs mer om våra PT