Personlig Träning

Personlig träning är ett effektivt och inspirerande sätt att få ut maximalt av din träning!

PT-start

Starta igång din träning på Campushallen med hjälp av en PT!

Med PT-start får du en bra start  för din träning och du får känna på hur det är att träna med en PT. Vi inleder träffen med ett kortare samtal om dina mål med träningen och anpassar därefter ett träningspass efter vad och var du vill träna; i gymmet med maskiner, fria vikter,  i friidrottshallen eller utomhus!

Har du ett långsiktigt mål och vill ha en PT med dig hela vägen fram så bokar du också in en PT-start som start för ert långsiktiga samarbete!

 Boka PT-start med valfri PT direkt på hemsidan, ring eller besök Campushallens reception.

PT-start ingår en gång per medlem som tecknar ett träningskort Alltid År/Halvår, Dagtid År/Halvår. Självklart ingår det också för dig som vill ha hjälp och stöd av en PT för att nå dina mål! 

Boka kostnadsfri PT-start

Personlig träning 775 kr 

Utifrån dina behov tar din personliga tränare fram skräddarsytt träningsprogram och visar dig övningarna. Du får träningsprogrammet digitalt i programmet Exorlive där du kan registrera din träning och se videoklipp på utförandet av övningarna. Du kan även välja att bara träna ett anpassat träningspass med din personliga tränare. Tillsammans med din personliga tränare kan du optimera och finslipa träningen specifikt mot just dina mål. Det kan vara mål som att må bättre och orka mer, en fysisk prestation som ska genomföras eller en större satsning på någon idrott. Tillsammans med din personliga tränare kan du fokusera på att hitta träning som bygger på motivation, träningsglädje och resultat. Ni tar tillsammans fram långvariga rutiner samt sätter och följer upp mål med fokus på förändring. 60 minuter.

MammaMage 775 kr

MammaMage är ett sätt att stärka upp kroppen inifrån och ut, efter en förlossning oavsett barnets ålder, liksom under själva graviditeten. MammaMage-träning är en grundträning för att mammor ska återfå bålkontroll och styrka i de djupare magmusklerna samt bäckenbotten. Med denna träning kan vi minska diastasen och en putande mage. Med det individanpassade upplägget förebygger vi rygg- och bäckenbesvär och vi skapar förutsättningar för att du ska kunna återgå till motion och idrott på den nivå du önskar. 60 minuter.

Du kan boka och betala ditt MammaMage besök på hemsidan eller i receptionen. Ingen konsultation krävs.

PT Duo 975 kr

Träffa en PT tillsammans med din träningskompis. Vill ni träna tillsammans mot liknande mål men ända ha hjälp på individuell nivå är PT Duo något för er! Genom en mix av teknikträning och parövningar så blir träningen dubbelt så rolig! 60 minuter. 

PT Express 475 kr

PT Express är en produkt som vi tagit fram till dig som inte alltid behöver en hel timme med din PT.
PT Express är 30 minuters-sessioner och under denna tid kan du få hjälp med teknik i ett program som du fått tidigare, eller ett kortare anpassat träningsprogram. 30 minuter.

InBody kroppsmätning 225 kr

Vägning av fettmassa, muskelmassa, visceralt fett (inre bukfett), kroppsvätska, benmassa. Rådgivning med PT som förklarar testprotokollet samt hur du kan ta nästa steg med din träning och hälsa. 15 minuter.

Kostrådgivning 775 kr

Maten är en stor del av livet. Vad ska jag äta, när ska jag äta och hur mycket? Det finns inget generellt svar på detta, utan det är helt individuellt och beroende på vilket resultat du vill uppnå. Kostrådgivning är en möjlighet för dig tillsammans med någon av våra personliga tränare hitta rätt i kostens djungel. Coachen hjälper dig hitta rutiner och mat som fungerar i just din situation. Det kan t.ex. vara för att toppa formen, förbättra din hälsa, viktned- eller uppgång. Vi rekommenderar kostrådgivning i kombination med träning för bästa resultat. Inför kostrådgivningen ska du fylla i en kostdagbok under minst tre dagar. Utifrån ditt nuläge och din målsättning görs näringsberäkning på nuläget och du får råd om förändringar i din kosthållning. 60 minuter.

 

Priser