Personlig Träning

Personlig träning är ett effektivt och inspirerande sätt att få ut maximalt av din träning!

Det finns lika många olika skäl till att anlita en personlig tränare som det finns människor. Den personliga tränaren blir din inspiratör, bollplank, träningskompis, piska eller morot - helt enkelt en person som på bästa sätt skapar förutsättningar för att du effektivt och säkert ska kunna nå dina mål.

Boka din tid för konsultation där du träffar en PT som under intervjuliknande former frågar dig om dina mål och förutsättningar och därefter ger din PT dig ett förslag på upplägg av träning - helt efter dina förutsättningar och mål. Det kan vara 1, 5 eller 10 träffar som kan var det som hjälper dig bäst.

Konsultation

All personlig träning inleds med en konsultation tillsammans med en personlig tränare. Boka konsultation med valfri PT direkt på hemsidan, ring eller besök Campushallens reception. Vid konsultationen samtalar du med din PT och utifrån dina behov görs en plan för ett eller flera tillfällen samt att träningstillfällena bokas in. En träningsplanering kan innehålla en mix av produkterna nedan, allt för att passa dig och dina mål. Ta med din kalender!

Boka kostnadsfri PT-konsultation

Personlig träning 750 kr 

Utifrån dina behov tar din personliga tränare fram skräddarsytt träningsprogram och visar dig övningarna. Du får träningsprogrammet digitalt i programmet Exorlive där du kan registrera din träning och se videoklipp på utförandet av övningarna. Du kan även välja att bara träna ett anpassat träningspass med din personliga tränare. Tillsammans med din personliga tränare kan du optimera och finslipa träningen specifikt mot just dina mål. Det kan vara mål som att må bättre och orka mer, en fysisk prestation som ska genomföras eller en större satsning på någon idrott. Tillsammans med din personliga tränare kan du fokusera på att hitta träning som bygger på motivation, träningsglädje och resultat. Ni tar tillsammans fram långvariga rutiner samt sätter och följer upp mål med fokus på förändring. 60 minuter.


MammaMage 375 kr (ord. pris 750 kr)

MammaMage är ett sätt att stärka upp kroppen inifrån och ut, efter en förlossning oavsett barnets ålder, liksom under själva graviditeten. MammaMage-träning är en grundträning för att mammor ska återfå bålkontroll och styrka i de djupare magmusklerna samt bäckenbotten. Med denna träning kan vi minska diastasen och en putande mage. Med det individanpassade upplägget förebygger vi rygg- och bäckenbesvär och vi skapar förutsättningar för att du ska kunna återgå till motion och idrott på den nivå du önskar.

Du bokar och betala ditt MammaMage besök här på hemsidan, ingen konsultation krävs.
Våren 2019 certifierar vi våra PT:s och erbjuder 50% rabatt tom 2019-05-31.


PT duo 950 kr

Träffa en PT tillsammans med din träningskompis. Vill ni träna tillsammans mot liknande mål men ända ha hjälp på individuell nivå är PT i par något för er! Genom en mix av teknikträning och parövningar så blir träningen dubbelt så rolig! 60 minuter

 


PT express 450 kr

PT express är en produkt som vi tagit fram till dig som inte alltid behöver en hel timme med din PT.
PT express är 30 minuters-sessioner och under denna tid kan du få hjälp med teknik i ett program som du fått tidigare, eller ett kortare anpassat träningsprogram. 30 minuter.


Tester med InBody kroppsmätning 200 kr

Vägning av fettmassa, muskelmassa, visceralt fett (inre bukfett), kroppsvätska, benmassa. Rådgivning med PT som förklarar testprotokollet samt hur du kan ta nästa steg med din träning och hälsa. 


Kostrådgivning 750 kr

Maten är en stor del av livet. Vad ska jag äta, när ska jag äta och hur mycket? Det finns inget generellt svar på detta, utan det är helt individuellt och beroende på vilket resultat du vill uppnå. Kostrådgivning är en möjlighet för dig tillsammans med någon av våra personliga tränare hitta rätt i kostens djungel. Coachen hjälper dig hitta rutiner och mat som fungerar i just din situation. Det kan t.ex. vara för att toppa formen, förbättra din hälsa, viktned- eller uppgång. Vi rekommenderar kostrådgivning i kombination med träning för bästa resultat. Inför kostrådgivningen ska du fylla i en kostdagbok under minst tre dagar. Utifrån ditt nuläge och din målsättning görs näringsberäkning på nuläget och du får råd om förändringar i din kosthållning. 60 minuter.


Återkommande kunder får rabatt

6 klipp InBody: 995 kr

5 klipp PT Express: 2000 kr

5 klipp PT 60: 3400 kr

10 klipp PT Express: 3600 kr

10 klipp PT 60: 6500 kr

20 klipp PT Express: 

20 klipp PT 60: 12 500 kr

50 klipp PT Express:

50 klipp PT 60: 30 000 kr

Betalning av klippkort kan delas upp på autogiro 3 eller 6 månader