Instruktörsuttagning

Drömmer du om att bli instruktör?
Eller är du redan instruktör och vill jobba tillsammans med oss på Campushallen? Då har du hittat rätt! 

Om du har erfarenhet som instruktör är inte det viktigaste, det viktiga är att du brinner för träning och att hjälpa andra att hitta träningsglädjen!
Självklart så är det meriterande att tidigare ha jobbat som instruktör med den erfarenhet som det innebär, men för oss på Campushallen så är det viktigaste att du älskar det du gör, då tror vi nämligen också att du kommer bli väldigt bra på det.

Hur ansöker jag?

Campushallen letar hela tiden efter nya inspirerande instruktörer. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss, börja med att fylla i vår instruktörsprofil så blir du sedan kontaktad av vår gruppträningskoordinator. Finns det upplagda uttagningstider så bokar du också in dig på någon tid som passar. Se nedan.

 

Boka uttagning/ audition.

Under vissa perioder (vår och höst) så har vi tider upplagda för uttagningar/ auditions. En uttagning innebär att du visar upp dina kunskaper som instruktör i den gren/ grenar som du vill instruera i. När du skickat "Instruktörsprofilen" till oss så bokar du också in dig på en uttagningstid. Upplagda uttagningstider hittar du i kolumnen till höger. För att boka behöver du registrera dig på vår hemsida.

 

Välkommen med din ansökan!

« Föregående typ: Grundprogram i gymmetNästa aktivitet: Internutbildningar »