Yoga

Yoga är ett helt system med olika yogapositioner, andningstekniker, avslappning och meditation för att skapa balans mellan kropp och själ. 

Yoga är bra träning för dig som önskar en stark och rörlig kropp.
De långsiktiga fördelarna är många; mindre spänningar i rygg och axlar, ökat fokus, bättre sömn, bättre balans, mindre stress.

Att utöva yoga regelbundet ökar förmågan att lära sig att lyssna inåt och skapar en större medvetenhet om vad som händer i kroppen och sinnet. 

All yoga har samma grund men genom åren har flera hundra olika former av yoga vuxit fram för att passa olika individers behov, hos oss hittar du Yoga och Mjuk Yoga.

Våra yogapass:

Mjuk Yoga

Mjuka, enkla rörelser som mjukar upp musklerna och leder. Ett härligt avbrott i vardagen som passar både nybörjaren och den mer erfarne.

Yoga

Fysisk form av yoga. Vi skapar ett flöde mellan rörelser och andning. Här tränar du din styrka, rörlighet, balans och mental närvaro.
Med hjälp av yoga kan du öka din kroppskännedom och minska dina stressnivåer.

Varje yogainstruktör har sitt eget fokus och passen erbjuder en stor variation av yogaträning.

Yin Yoga

Yinyoga är en lugn yogaform och består av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Detta uppnås genom att inte gå så djupt i stretchen och hålla positionen en längre stund.

Yinyoga passar alla. Med hjälp av olika hjälpmedel såsom filtar och bolster, kan du anpassa positionerna efter dina egna förutsättningar.

NYHET VÅREN 2020: Yoga Outdoor 45!

Främst stående övningar med en sittande avslutning - ta med något att sitta på. Bokas via appen eller hemsidan.
Let´s go outside!

Typ av träning

Kondition
10%
Styrka
30%
Koordination
10%
Rörlighet
80%

Att ta med:

Bekväma träningskläder
Det finns mattor att låna men ta gärna med egen matta om du har
Yoga utförs gärna barfota

« Föregående typ: Underground