Styrelsen i Stiftelsen

Insamlingsstiftelsen Universitetshallen i Linköping

Fastighetsägare till anläggningen Campushallen är en stiftelse. Stiftelsen grundades av LSIF, LinTek och Stuff 1998. Det finns en stiftelseurkund som reglerar hur styrelsen utses och övrig formalia. Ledamöter i stiftelsen utses av grundarna och det sker alltså inte val i den form som det gör i en förening. 

"Stiftelsens ändamål är att bereda Linköpings universitets studenter och anställda tillfälle till motion, rekreation och idrottslig verksamhet. Syftet skall tillgodoses genom att stiftelsen låter insamla medel för att uppföra och i framtiden underhålla en idrottsanläggning på universitetsområdet i Valla, Linköping. Inledningsvis skall anläggningen omfatta en idrottshall jämte vissa ytor för utomhusidrott i anslutning till hallen. Anläggningen skall av Linköpings universitet kunna disponeras för genomförande av idrottsmoment i den utbildning som universitetet tillhandahåller. Den skall i mån av utrymme också kunna vara tillgänglig för allmänheten."

 

Jan Lundgren 


Ordförande (LiU)

Professor i Trafikinformatik vid Linköpings universitet och chef för avdelningen Kommunikations- och transportsystem (KTS), vid ITN, Campus Norrköping. Är huvudansvarig för LiU Elitidrott. Har ett förflutet som volleybollspelare på elitnivå men ägnar sig numera mest åt orientering på sin fritid.

 

Arne Forslund


Styrelseledamot (LSIF)

Civilekonom från Linköpings Universitet. Arbetar som ekonomichef på CMA Research AB samt driver egen konsultfirma. Har ett förflutet som freestyleåkare och domare under framförallt 80- och 90-talet. Ägnar mig numer åt golf, cykling och längdskidåkning på motionsnivå. Är ordförande i LSIF. 

 

Pär Sjöstrand


Styrelseledamot (Campushallen/LSIF)

Civilingenjör från Y-linjen som jobbar med projektledning på Saab.Har stort intresse för träning både för prestation och för hälsa.
Min egna träning är främst löpning som kompletteras med styrketräning och yoga.

 

Amanda Norberg


Styrelseledamot (LinTek)

 

 

Josefin Enoksson


Styrelseledamot (StuFF)

Studerar Statistisk och dataanalys här på Linköpings Universitet. Har tidigare drivit eget företag och studerat fristående kurser inom ekonomi i Halmstad. Under läsåret 15/16 är jag vice Kårordförande i Studentkåren för utbildningsvetenskap och Filosofisk fakultet, StuFF. Tränar gärna simning och olika former av gruppträning, favoriten är Underground. 

 

Bettina Carlsson


Styrelseledamot (LiU)

Personal- och beteendevetare från Linköpings universitet. Arbetar som administrativ chef på Universitetsförvaltningen, Linköpings universitet. Jag har tidigare varit aktiv inom ridsporten, både som ryttare, ridinstruktör och styrelseledamot. Har även arbetat brett inom idrottsrörelsen, och senast som vice ordförande för Östergötlands idrottsförbunds och SISU Idrottsutbildarnas distriktsstyrelse. Är aktiv inom bland annat golf  och styrketräning, men gillar också att vila mig i form.