Årsmöte

Årsmöte 

Alla medlemmar hälsas välkomna till höstens årsmöte, tisdagen 2020-10-06 kl 18.00 på Campushallen!

Förhållningssätt Corona-virus (Covid -19)

(Uppdaterat 2020-09-18) 

Just nu ser världen inte ut som den brukar. Effekterna av det nya coronaviruset, covid-19, påverkar alla länder och alla verksamheter på ett eller annat sätt.

  • Vi håller öppet!

Vi på Campushallen tar denna mycket unika situation på största allvar och följer myndigheternas rekommendationer. I dagsläget så kommer vi att fortsätta hålla vår verksamhet igång så likt det normala som det bara går men ändras rekommendationerna från myndighetshåll står vi beredda att snabbt vara flexibla utifrån dessa.

  • Minska smittspridning

Det viktigaste du som tränande hos oss kan göra nu är att bidra till minskad smittspridning. Det gör du genom att vara noga med din handhygien, respektera de rekommendationer som myndigheterna ger och stanna hemma från jobb/skola och träningen om du är sjuk. Tillsammans ökar vi också städinsatserna och där din del är att vara extra noggrann att torka av träningsutrustning efter användning. 

Vi samlar inte in deltagarbiljetterna till våra gruppträningspass utan använder en skål att lägga biljetterna i. Det är dock viktigt att du ändå checkar in.

Alla våra omklädningsrum hålls öppna. Då kan vi sprida ut oss i fler rum, men du som kan får gärna byta om och duscha hemma.

Det är också viktigt att du fortsätter att röra på dig för att bibehålla din egen styrka och hälsa i en turbulent tid. Hur du gör det är din ensak. Vi vill bara hjälpa till genom att erbjuda ett brett och välkomnande utbud som möjliggör träning på tider som passar dig och din nivå. Som vanligt, alltså!

  • Myndighetsrekommendationer

I dagsläget finns inga direktiv eller rekommendationer för att anläggningar i vår bransch inte ska hålla öppet men vi är en stor anläggning och är självklart medvetna om det ansvar som kommer med detta. Uppdaterade beslut gäller också förbud mot sammankomster över 50 personer och i linje med det har vi justerat deltagarantalet på våra pass för att skapa möjlighet till större avstånd. Vi erbjuder nu också flera typer av uteträning. På vårt gym skapar vi större avstånd mellan maskinerna och flyttar isär viss utrustning. Vi har tillskapat vårt tillfälliga utegym för att underlätta utomhusträningen med generösa öppettider. Vårt utegym finns på plats för träning fram tills 27/9. Vi kallar ytan för "Plattan" och tillgång till den ingår i ordinarie träningskort. Du har som besökare ett eget ansvar gällande både avstånd och rengöring - visst är det ok för dig att vi hjälps åt?! 

  • Källor

Vi lutar oss mot källor som Folkhälsomyndigheten, Krisinformation.se, WHO och Region Östergötland.

  • Dialog och informationsutbyte

Vi har i dagsläget dialog och kommunikationskanaler om uppkommen situation med LiU, Riksidrottsförbundet via SAIF (Sveriges Akademiska Idrottsförbund), Östergötlands idrottsförbund, Linköpings kommun, våra nordiska kollegor på olika lärosäten samt Arbetsgivaralliansen och Unionen. Alla hjälps åt och vi gör gemensamma bedömningar som vi hoppas du känner dig trygg med.

  • Oro är naturligt

Vi förstår att många känner oro och att situationen är oviss och det föder många frågor. Vår verksamhet är dock inte rekommenderad att vidta några särskilda åtgärder som vi inte redan gjort. Ej heller finns det i skrivande stund några myndighetsbeslut som förändrar det. Ändras myndigheters rekommendationer så ändrar vi. Rörelse och fysisk aktivitet stärker immunförsvaret vilket i sammanhanget såklart är en fördel och varmt rekommenderas av våra myndigheter!

  • Anpassa din träning

Du kan utifrån omständigheterna behöva anpassa din träning. Testa en promenad i friska luften, våra både nya och välkända träningspass utomhus eller kom hit och träna inomhus precis som vanligt!

Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson har flera gånger senaste tiden repeterat vikten av träning. Han var tydlig med att all träning och folkhälsa är extra viktigt nu. 

  • Vi som organisation

Våra medarbetare är vana vid att hålla huvudet kallt och hjärtat varmt, fötterna igång och händerna rena, så även i dessa virustider. Vi har en fortsatt utmanande tid framför oss. Då är det bra att vi har beredskapsplaner och rutiner som hjälper oss att agera samordnat och långsiktigt, och är redo att ta snabba beslut om det skulle krävas.

 

Kom ihåg att vår verksamhet fyller en viktig funktion i samhället då många andra aktiviteter regleras eller stänger igen. Vi bedriver hälsofrämjande verksamhet i syfte att skapa träningsglädje – vår ambition är att fortsätta med det även framåt!

 

//Vänlig hälsning, Pia Carlsson, verksamhetschef (tel: 013-3272424)

 

Om oss

Leverans- och besöksadress: Johannes Magnus Väg 21, 583 30 Linköping

Postadress: 581 83 Linköping

Faktureringsadress: Campushallen/LSIF, Kund-id FRX6566, FE 301, 105 69 Stockholm eller e-post till: inbox.lev.426215@arkivplats.se

Org. nummer: 822000-9404 | Bankgiro: 403-2983

GPS-kordinater WGS84

Åka kollektivtrafik till Campushallen

Busshållplats: Nobeltorget

Parkering

Det finns många p-platser totalt på Campus Valla, se bifogad karta

Se karta

 

Receptionen

Telefon: 013 10 08 72
Fax: 013 10 19 81
E-post: reception@campushallen.se
Öppettider: hittar du här 

Behöver du personlig kontakt när receptionen är stängd når du oss på telefon 013 327 24 23

 

Vill du...

Jobba hos oss jobb@campushallen.se

Lämna feedback

Göra en felanmälan

 

Personal

Föreningen LSIF

 

Stadgar

 

Årsmötesprotokoll, verksamhetsplan & budget

 

Policy

 

Miljö- och samhällsansvar

 

Styrelse och valberedning

 

Historik

 

 

Bild från Campushallens kick-off september 2018