Priser och betalningsmetoder

 

Campushallen tror på bredd och mångfald. Vi vill ge förutsättningar för en blandning av olika sorters människor och en stor bredd i vårt träningsutbud. Vi tror också på idén att mångsidig träning ger bättre förutsättningar för ett friskare och starkare liv, därför har du med Campushallen-kort alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud! 

Priser och betalningsmetoder

 


Alltid

Med Campushallen-kortet Alltid har du tillgång till hela Campushallens träningsutbud under alla våra öppettider.
 

Dagtid

Med Campushallen-kortet Dagtid har du tillgång till hela Campushallens träningsutbud innan kl. 15:30. Du behöver passera in till gymmet innan kl. 15:30 och kan träna till stängningsdags. Du får också vara med på aktiviteter som startar innan och senast kl. 15:30.


Klipp 10

Campushallen-kortet Klipp 10 ger dig tillgång till hela Campushallens träningsutbud. Det innehåller tio stycken entréer och är giltigt ett år från inköpsdatum. Du kan träna hur många grupptränings- och bollsportsaktiviteter du vill och hur länge du vill i gymmet, under öppettiderna just den dagen.


Entré

En entré ger dig tillgång till hela Campushallens träningsutbud under en dag. Du kan träna hur många grupptränings- och bollsportsaktiviteter du vill och hur länge du vill i gymmet, under öppettiderna just den dagen. För att köpa en entré behöver du inte vara medlem.


Friidrott

Friidrottskortet ger dig tillträde till friidrottshallen för individuell friidrottsträning under angivna tider. Tiderna hittar i vårt aktivitetsschema. I ett samarbete med Linköpings kommun erbjuder vi minst 20 timmar/vecka.


  Betalningsmetoder

 

 

  • Du kan betala allt på en gång med betalkort eller swish.
  • Du välja att betala månadsvis via autogiro eller att kostnaden dras automatiskt på ditt betalkort varje månad - RCP.
  • Du kan även betala via ett flertal friskvårdsprotaler. Vi är anslutan till Actiway, Wellnet, Benify, Epassi samt Söderberg och Partners.


Klippkort PT och massage