Träningskort och priser

Varmt välkommen att träna tillsammans med oss!

Campushallen tror på bredd och mångfald. Vi vill ge förutsättningar för en blandning av olika sorters människor och en stor bredd i vårt träningsutbud. Vi tror också på idén att mångsidig träning ger bättre förutsättningar för ett friskare och starkare liv, därför har du med Campushallen-kort alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!

 

Alltid

Med Campushallen-kortet Alltid har du tillgång till hela Campushallens träningsutbud under alla våra öppettider.
 

Alltid år: 409 kr/månad, totalt 4 900 kr/år.
Alltid månad: 620 kr/månad.


 

 

Dagtid

Med Campushallen-kortet Dagtid har du tillgång till hela Campushallens träningsutbud innan kl. 15:30. Du behöver passera in till gymmet innan kl. 15:30 och kan träna till stängningsdags. Du får också vara med på aktiviteter som startar innan och senast kl. 15:30.

Dagtid år: 286 kr/månad, totalt 3 430 kr/år.
Dagtid månad: 440 kr/månad.


 

Klipp 10

Campushallen-kortet Klipp 10 ger dig tillgång till hela Campushallens träningsutbud. Det innehåller tio stycken entréer och är giltigt ett år från inköpsdatum. Du kan träna hur många grupptränings- och bollsportsaktiviteter du vill och hur länge du vill i gymmet, under öppettiderna just den dagen.

Klipp 10 alltid: 990 kr/st.
Klipp 10 dagtid: 690 kr/st.
Klipp 10 banhyra: 900 kr/st. Gäller endast för banhyra av badminton- och bordtennisbana.


 

Entré

En entré ger dig tillgång till hela Campushallens träningsutbud under en dag. Du kan träna hur många grupptränings- och bollsportsaktiviteter du vill och hur länge du vill i gymmet, under öppettiderna just den dagen. För att köpa en entré behöver du inte vara medlem.

Entre alltid: 140 kr/st, efter kl. 15:30.
Entré dagtid: 100 kr/st, innan kl. 15:30.


 

Friidrott

Friidrottskortet ger dig tillträde till friidrottshallen för individuell friidrottsträning under angivna tider. Tiderna hittar i vårt aktivitetsschema. I ett samarbete med Linköpings kommun erbjuder vi minst 20 timmar/vecka.

Friidrott månad: 160 kr/månad.

 

 

 

Sommarklippet

Sommaren bjuder på spontana utflykter och resor, finbesök från nära och kära. Sommarklippet är för dig som vill hålla igång din träning under sommaren men inte riktigt vet hur ofta och när. .

Sommarklippet är giltigt juni, juli, augusti -2017 och innehåller tio klipp. Det kostar 299 kr (medlemsavgift för 2017 tillkommer, 50 kr/år). Du kan använda klippen på gymmet, boka in dig på pass eller springa loss en regnig dag inne i friidrottshallen. Under denna period har du möjlighet att köpa så många sommarklippkort som passar just dig.

Köp sommarklippet 299 kr

Gruppträning

Lär dig gymträning!

För dig som vill börja styrketräna. Grundläggande styrketräning i grupp.

Läs mer och boka
Personlig träning

Zen Coaching

"Vilken upplevelse, från ett virrvarr av tankar och känslor till ett lugn fullt av klarhet.” Isa, studerande

Läs mer om Zen Coaching
Personlig träning

MammaMage

Campushallen presenterar nu vår helt egen certifierade MammaMage-tränare! Stärk kroppen före eller efter förlossningen.

Läs mer om MammaMage