Information, trivselregler och villkor för medlemskap

Som medlem är det viktigt att du känner till och följer våra trivselregler samt villkor.
Det handlar om allt från att vi jobbar för en dopingfri träningsmiljö till att komma i tid till våra aktiviteter. Reglerna är till för att vi vill skapa så bra förutsättningar som möjligt för både rolig och givande träning.

 


Jag är ny på Campushallen!

Vi på Campushallen tror på träningsglädje, därför vill vi att du ska hitta träning som du trivs med och tycker är roligt.
För att du ska kunna skapa dig en egen bild av anläggningen och vårt utbud ger vi dig möjlighet att helt gratis provträna två gånger!

 

 

Ladda ner vår app för att få smidig tillgång till passchema, bokning av massage, och mycket annat!

 

 

Medlemskap

Medlemskap i LSIF, Linköpings studenters idrottsförening, innebär att: 

  • Du är med och bidrar till verksamhetens fortsatta utveckling och utbud framåt och du har rätt att påverka föreningen på årsmötet. T.ex. uppdatering av utrustning i gymmet, uppfräschning av omklädningrum mm.
  • Du innefattas av studentidrottens olycksfallsförsäkring. Försäkringen gäller för olycksfallsskador som inträffar när du som medlem deltar i våra aktiviteter. 
  • Medlemsavgiften 2019 är 100 kr och du får en medlemsgåva vid ditt första besök.  

Medlemsavtal

När du köper ett träningskort hos Campushallen skrivs ett avtal mellan dig som kund och LSIF/Campushallen. Här har du möjlighet att läsa hela avtalet innan du köper träningskortet.

Integritetsrutiner och ansvar

För att nyttja Campushallens tjänster så behöver du vara registrerad i vårt kundregister. Information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du i våra integritetsrutiner. 

Läs mer om dem här


    Jag har köpt träningskort!