Kurser

Campushallen har ett utbud av kurser, bootcamps och föreläsningar inom idrott och hälsa, som komplement till vårt ordinarie utbud.
Du behöver inte ha träningskort hos oss för att delta - alla är välkomna! 

För att se vilka grupper som är på gång att starta  - se vår bokningssida för kurser och arrangemang.
Exempel på återkommande kurser och bootcamps är:

Weight Trainer
Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram under 3 månader där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare (PT), en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Weight Trainers fyra delar - Tänk, Njut, Ät, Träna - utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din PT som gör Weight Trainer unikt.  - Resultatet är ledordet!
Din PT lägger upp din träning så att den passar dina förutsättningar och inspirerar dig att göra mer än vad du själv tror. Att träna med en PT liknar ingen träning du någonsin gjord på egen hand. Du väljer om du vill träna individuellt eller i små grupper s.k. Small Groups om 6 personer. 
Weight Trainer har tre olika kostupplägg att välja mellan, beroende på hur du snabbt du vill nå resultat och vad som fungerar bäst för dig i vardagen. Din PT hjälper dig att lägga upp din kostplan för bästa resultat. 
 

Foodbox Challenge
PT smallgroup med 12 deltagare med mål att gå ner i vikt och komma i bättre form på 4 veckor genom bra mat och träning. 
Vi ses en gång i veckan och tränar tillsammans i grupp med PT, övrig tid har du fri tillgång till Campushallens träningsutbud. 
Du får även till våra PTs träningsapp där du har tillgång till ett antal träningsprogram utformade av våra PTs samt stöd under de 4 veckorna genom chatt med din PT.
Detta kombinerar vi med att byta ut lunch och middag minst 5 dagar i veckan till våra nyttiga foodboxrätter. Du kan läsa allt om maten på foodbox.se  
Under utmaningen ingår detta: 
- Träningskort till Campushallen under 1 månad. 
- Inbodyvägning vid start och avslutning av utmaningen.
- Träning i grupp vid 5 tillfällen med en PT. 
- Onlinecoaching i grupp via facebook.
- 40 st Foodbox matlådor
Du betalar endast för maten. 
 

Bootcamp Stark i Mark
Vill du bli stark i marklyft genom att lära dig eller finslipa på tekniken i marklyft? Marklyft är ett fjunktionellt styrkelyft som involverar hela kroppen. PT Joel ,som tävlar i crossfit där marklyft är ett vanligt moment,  har erfarenhet att dela med sig till såväl nybörjare som till dig som tränar styrketräning regelbundet. Bootcampen pågår i 8 veckor med en träff per vecka och hemläxor däremellan. 
 

Bootcamp Snabb och Stark
Häng med på bootcampen med löpning som fokus. Här jobbar du både med tekniken i ditt löpsteg men också med att bygga upp en stark kropp för skadefri och effektiv löpning. Efter flera års erfarenhet med löpgrupper är PT Josefin expert på att hålla ihop en grupp med deltager på olika nivå, där alla känner sig välkomna och utmanas på sin nivå! Bootcampen pågår i 8 veckor med en träff per vecka och hemläxor däremellan. 
 

Kontakta Friskvårdsansvarig du vill ställa dig på väntelistan för en av våra kurser eller har frågor eller funderingar. Vi ses!

Born to Move
Träningskoncept från Les Mills, världens största träningsföretag som ligger bakom pass som Bodypump, Bodycombat, Sh´bam och många andra.
Här är träningen anpassad till olika åldersgrupper, 2-3 år samt 4-5 år. Roliga övningar till musik som inspirerar till rörelse och aktivitet och är en introduktion till träningsvärlden! 
I den yngre gruppen, 2-3 år, deltar även en vårdnadshavare, i 4-5-årsgruppen kan du som vårdnadshavare träna samtidigt i vårt gym till förmånliga priser eller titta på från läktaren. 
10 ggr med start 14/2 2021. Välkommen med din anmälan!


 

I kursen Hjärt-lungräddning med hjärtstartare lär våra instruktörer ut de kunskaper som behövs för att ge livräddande hjärt- och lungräddning, och hur man använder en hjärtstartare vid ett hjärtstopp. I utbildningen ingår både teoretiska och praktiska moment där deltagarna får lära sig lägga en person i stabilt sidoläge, behandla luftvägsstopp, agera vid ett hjärtstopp, göra HLR samt använda defibrillering - hjärtstartare. 
Efter godkänd utbildning utfärdas kompetenskort som bevis på utbildning. 
Kursen genomförs till stor del på golvet.