Friskvård på Campushallen

På Campushallen vill vi hjälpa dig till en mer välmående vardag. Vårt breda utbud av friskvård präglas av kompetens och mångfald. I mångfalden hittar du bl.a. både kvinnliga och manliga behandlare och ett flertal olika typer av behandlingar. Vi vill att du ska hitta den behandling du söker för att få ett sundare och friskare liv.

Sjukgymnastik

Vi hjälper dig med en funktionsdiagnos och aktiv behandling av skador/smärtor som uppstått i rörelseapparaten. Aktiv behandling innebär oftast modifierad träning och/ eller specifik rehabiliterande träning där du själv deltar aktivt i processen mot att fungera utan smärta på din nivå. Vi hjälper dig också med kontakter med andra vårdgivare i de fall det är nödvändigt.

Massage

Kom och lägg dig på vår varma sköna massagebänk, släpp omvärlden för en stund och låt dig bli väl omhändertagen av våra duktiga terapeuter.
Vi erbjuder följande massagebehandlingar: Klassisk massage, Lotorps-massage, Fibro-massage, Avslappningsmassage, Ansiktsbehandling, Fotmassage och Helkroppsbehandling. 

 

Personlig träning

Personlig träning är ett effektivt och inspirerande sätt att få ut maximalt av din träning! Det finns lika många olika skäl till att anlita en personlig tränare som det finns människor. Den personliga tränaren blir din inspiratör, bollplank, träningskompis, piska eller morot, helt enkelt en person som på bästa sätt skapar förutsättningar för att du effektivt och säkert ska kunna nå dina mål. Inom Personlig träning kan du även välja kostrådgivning, Yoga PT och Zen coaching.

Nu erbjuder vi även möjlighet att träna med PT tillsammans med andra i våra produkter: PT duo, PT small group och PT Goal!  Genom att träna med en PT  med din träningskompsi eller i en grupp får du både fördelarna från den individuella personliga träningen och dynamiken från att träna i tillsammans med andra. Tillsammans med andra deltagare får du coachning av en av Campushallens personliga tränare för att utvecklas inom dn valda träningsinriktningen. https://www.campushallen.se/traning/personlig-traning 

Friskvårdsprojekt

Friskvårdsprojekten bedrivs i ett hälsofrämjande syfte över en längre tid för att ge förutsättningar till bestående beteendeförändringar för en friskare och förhoppningsvis gladare vardag!  De olika projektgrupperna får möjlighet att prova på och delta i exklusiva pass från Campushallens breda träningsutbud och får dessutom inspiration och stöd inom andra områden som är hörnstenar i en hälsosam livsstil: stresshantering, sömn, kostråd och motivation med mera. 

Just nu är två projekt aktuella: 
Aktiv Student är ett projekt där vi hjälper en grupp studenter komma igång med träning samt motivera och inspirera dem till hälsosamma levnadsvanor. Ny projektgrupp startar varje hösttermin.

- Aktiv LiU-Anställd, som är riktat mot medarbetare på Linköpings universitet, I projektgruppen som startade i januari 2015 deltar 87 medarbetare på Linköpings universitet, där de, förutom fysiska aktiviteter, träffar kollegor från andra delar av universitetet vilket upplevs som ett hälsofrämjande mervärde. Ny grupp startar i januari varje år. Projektet vara i 5 månader. 

 

Friskvårdsbidrag

Välkommen!

 

Personlig träning

MammaMage

Campushallen presenterar nu vår helt egen certifierade MammaMage-tränare! Stärk kroppen före eller efter förlossningen.

Läs mer om MammaMage
Gruppträning

Lär dig gymträning!

För dig som vill börja styrketräna. Grundläggande styrketräning i grupp.

Läs mer och boka
Träning

Missa inte våra personliga tränare!

Personlig träning är ett effektivt och inspirerande sätt att få ut maximalt av din träning!

Läs mer om våra PT