Anslagstavlan

Hej och välkommen till Campushallens digitala anslagstavla.
Här kommer vi publicera anslag på saker som händer i Campushallen. Det kan vara allt från småsaker till stora förändringar, men alltid något som berör dig som tränande hos oss.

Några exempel kan vara att; vi köper in ny utrustning (innebandysarg), vi råkar får en vattenläcka, vi installerar gratis trådlöst nätverk eller referat från turneringar m.m. Kolla av denna i alla fall någon gång i veckan då vi hoppas att det ska finnas en hel del positiva nyheter men också viktiga upplysningar.

feb 20, 2018

Träna med barn på gymmet!

Vi vill nu ge möjligheten till mer träning för föräldrar och välkomnar nu träning i gymmet. Vi har valt tider på dygnet och platser i gymmet för att du som förälder ska kunna träna tryggt och säkert med ditt barn.

Läs mer

jan 18, 2018

Kicka igång vårens träning med oss v.4 - för all personal på LiU

Träningsglädje skapar arbetsglädje! Hela vecka 4, 22-28 januari, bjuder vi in all personal vid Linköpings Universitet att testa vårt utbud helt gratis!

Läs mer

jan 7, 2018

InBody - vad bär DU på? - Nyhet!

Nu lanserar vi InBody-vågen på Campushallen! Med vår nya kroppsmätningsvåg kan du på ett enkelt sätt nu följa upp din träning och samtidigt få rådgivning av en Personlig tränare hur du kan göra för att förbättra dina resultat!

Läs mer

jan 7, 2018

Snacka med en PT i gymmet - Nyhet!

Har du frågor som du vill ställa till en PT utan att boka en tid först? Nu kommer du kunna träffa våra Personliga tränare ute i gymmet, utan kostnad, på tider som du hittar i vårt bokningssschema - välkommen! 

Läs mer

Sidor

Personlig träning

Zen Coaching

"Vilken upplevelse, från ett virrvarr av tankar och känslor till ett lugn fullt av klarhet.” Isa, studerande

Läs mer om Zen Coaching
Personlig träning

MammaMage

Campushallen presenterar nu vår helt egen certifierade MammaMage-tränare! Stärk kroppen före eller efter förlossningen.

Läs mer om MammaMage
Relaterad träning

Dansa med oss!

Vi har många varianter av dans.

Hitta våra danspass